&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Es busca docent de programació web en entorn servidor

El Centre de Formació Cal Molins busca un/a expert/a docent per al mòdul Programació web en entorn servidor, dins del curs Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web.

El mòdul és de 240 hores, començarà el 21 de maig i finalitzarà el 16 de juliol. L'expert/a docent haurà de dominar continguts com el desenvolupament aplicacions web en entorn servidor, l'accés a dades en aplicacions web en entorn servidor i el desenvolupament d'aplicacions web distribuïdes.

El/la docent serà contractat/da en la modalitat d'empresari/ària individual (treballador/a autònom). 

Requisits
  • Titulació universitària: Grau o Llicenciatura o Diplomatura o Arquitecte o  Enginyer/a o Enginyer tècnic/a
  • 1 any experiència professional en l’àmbit
  • 1 any experiència docent o  Certificat Aptitud Pedagògica o Màster Secundaria o 600 hores de experiència docent en els últims 10 anys  o tenir titulació Pedagogia i/o Psicologia
Contacte

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Esther Miras o Francis Zanuy al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32 - telèfon 937453223) o al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis - telèfon 937453161). 

ImprimeixCorreu