&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: aprofita l'estiu per formar-te a Cal Molins

Si et trobes a l'atur ara pots aprofitar i formar-te per preparar així la teva tornada al mon professional. A Cal Molins (c. dels Calders, 32) t'oferim aquest estiu una àmplia oferta formativa. La formació ocupacional és totalment subvencionada. 

FORMACIÓ EN IDIOMES
  • Anglès A1. Juny-juliol. 190 hores. Horari tardes.
  • Anglès B1. Juny-octubre. 280 hores. Horari matins.
  • Alemany A1. Juny i juliol. 190 hores. Horari tardes.

Els nostres programes formatius en llengües proporcionen l’aprenentatge necessari per tal de poder acreditar el nivell de forma oficial dins del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL). 

FORMACIÓ AMB CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT

Aquesta formació està adreçada a obtenir un Certificat de Professionalitat, la qual cosa implica que en els següents cursos s'ofereix un seguiment tècnic que dona suport durant l'itinerari formatiu i laboral de l'alumnat, mòduls teòrics i pràctics amb mètodes actius i participatius impartits per experts acreditats i pràctiques professionals en empreses:

  • Activitats auxiliars de comerç. Juny-octubre. 340 hores. Horari tardes. Certificat de Professionalitat de nivell 1. Inclou pràctiques en empresa. Aquest Certificat de Professionalitat prepara per a l’atenció al client.
  • Operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electròniques i de telecomunicacions. Maig-octubre. 390 hores. Horari matins. Certificat de Professionalitat de nivell 1. Inclou pràctiques en empresa. El curs està iniciat però encara s'hi accepten noves incorporacions. Aquest Certificat de Professionalitat prepara per treballar com a ajudant d’instal·lacions telefòniques o antenes satèl·lit.
FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA ESPECIALITZADA

Dins dels cursos amb Certificat de Professionalitat s'ofereixen per separat diferents mòduls que els integren i que poden donar resposta també a algunes necessitats de formació especialitzada:

  • Optimització de la cadena logística. Del 4 al 28 de juny. 90 hores. Horari de tardes. En aquesta formació s'aprofundeix en les fases i  operacions a la cadena logística, la logística inversa i l’optimització i costos logístics.
  • Anglès oral i escrit en el comerç internacional. De l’11 de juny al 16 de juliol. Horari de matins. Continguts en gestió d’operacions de comerç internacional en anglès, presentacions comercials en anglès i negociació d’operacions de comerç internacional en anglès.
  • Integració de components software en pàgines web. De l’11 de juny al 2 de juliol. 180 hores. Horari de tardes. Per aprofundir en programació de llenguatge de guió de pàgines web i proves de funcionalitat i optimització. Es requereixen coneixements previs en construcció de pàgines web i html.
  • Circuits elèctrics auxiliars del vehicle. Mes de juliol. 120 hores. Horari de matins. Per aprofundir en el manteniment de sistemes d’enllumenat i de senyalització del vehicle, així com els dispositius elèctrics de l’habitacle o les xarxes multiplexades.

La formació ocupacional s’adreça, principalment, a persones en situació d’atur. La finalitat d’aquest tipus de formació és millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral de les persones a través del perfeccionament de les seves competències professionals. Són accions formatives totalment subvencionades. De caràcter teòric i pràctic, poden ser de curta o de llarga durada. També poden incloure pràctiques en empresa.

+INFO

Imprimeix Correu