&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Cal Molins reprèn l'activitat dels seus programes de formació i ocupació

Després de les vacances d'estiu, el Centre de Formació Cal Molins reprèn l'activitat formativa i ocupacional. Les inscripcions a les sessions informatives de Formació Ocupacional (3 de desembre i 9 de gener) ja estan obertes. 

FORMACIÓ OCUPACIONAL

Estigues alerta! Al setembre, nous cursos de Formació Ocupacional. Si t'interessa, pots inscriure’t a qualsevol de les properes sessions informatives vinculades a la Formació Ocupacional 2019/2020 omplint el formulari de sol·lictud que trobaràs AQUÍ. 3 de desembre és la data de la propera sessió informativa que tindrà lloc al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32). Totes les sessions comencen a les 10 h i tenen una durada de 2 hores.

properes sessions informatives: FORMACIÓ OCUPACIONAL

SEFED

La nova oferta de SEFED 2019-2020 (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) es publicarà properament. Si desitges assistir a alguna de les sessions informatives que s'oferiran sobre aquesta nova oferta que s'activarà durant la tardor de 2019 pots enviar un correu electrònic a formaciovapor@ajsabadell.cat o trucar al 93 745 32 23. La data de les sessió informativa prevista és:

  • 28 d’octubre de 2019 (Inici 10 h)
PFI

Al setembre també es va reprendre la selecció dels Programes de Formació i Inserció d’auxiliar de pastisseria i forneria. 

Programes de Formació i Inserció d’auxiliar de pastisseria i forneria

ImprimeixCorreu