&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Inscripció oberta per formar part de la Cooperativa de Joves de Sabadell 2019

Joves amb ganes d’emprendre col·lectivament tenen a l’abast l’oportunitat de formar part de la Cooperativa de Joves de Sabadell 2019. Sota el títol “YOUng HAVE THE POWER” comença la 2a edició d’aquest projecte formatiu i pedagògic,

Ara joves de la ciutat poden aprendre a organitzar-se de manera cooperativa mitjançant la pràctica de convertir una idea col·lectiva en un servei a la comunitat.

Cooperativa de Joves té com a principal objectiu que les persones participants, de 16 a 22 anys, visquin en primera persona l’experiència de crear i gestionar una cooperativa de treball. Amb format de simulació i mitjançant un procés basat en l’aprenentatge vivencial, el grup serà acompanyat per dues persones facilitadores: construiran la cooperativa a partir d’interessos i objectius comuns, amb dinàmiques i formacions aplicades a la constitució i gestió de l’empresa cooperativa.

L’itinerari formatiu començarà a mitjan octubre i s’acabarà abans de Nadal, i s’estructura en dues sessions setmanals de 3 hores, en dimarts i dijous. Els horaris de les sessions s’acabaran de definir segons la disponibilitat de les persones interessades.

En aquests moments hi ha oberta la inscripció a persones candidates a participar en el projecte. Es faran dues sessions informatives els dies 3 i 8 d’octubre, a les 17 hores, a l’Oficina Jove (Blasco de Garay, 19). Per a més informació i inscripcions: 
cooperativadejoves.sabadell@gmail.com.

La segona edició de la Cooperativa de Joves és una iniciativa municipal que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’un Comitè Local integrat actualment per l’Oficina Jove, la Fundació Main, l’Associació Esquitx, Filigrana Produccions SCCL i el Teler Cooperatiu.

+INFO

ImprimeixCorreu