&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

L'oferta de Formació Ocupacional incorpora tres nous cursos

Als deu cursos que ja es van fer durant el curs 2018-19, ara en sumem tres de nous en la nostra oferta de Formació ocupacional 2019-20. Consulta aquí tots els cursos disponibles i apunta't a la sessió informativa. 

  • Gestió de màrqueting i comunicació: analitza la informació del mercat d’un producte, gestiona el llançament d’un nou servei, organitza esdeveniments o elabora el logo d’una empresa... Aquestes són només algunes de les tasques que realitza un/a tècnic/a en publicitat i relacions públiques. Si vols formar-te per poder dedicar-t'hi professionalment o tens experiència en el sector i vols reciclar-te, el Certificat de Professionalitat de Gestió de màrqueting i comunicació és la teva millor opció.
  • Activitats de venda: amplia els teus horitzons dins l’atenció al client. Aquest Certificat de Professionalitat t’obre les portes per a treballar com a promotor/a comercial, tècnic/a de comerç electrònic o com a personal d’informació i atenció al client.
  • Enregistrament i tractament de dades i documents: acredita’t com expert en enregistrament de dades. Aquest Certificat de Professionalitat treballa tots els aspectes documentals d’una oficina, des de la correcta introducció de la informació mitjançant la mecanografia i la correcció, fins a la reproducció i emmagatzemament dels documents. Aprèn tot el que dona de si un ordinador en aquest curs pràctic!

Formació ocupacional 2019-20

CONTACTE

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32), trucar al 93 745 32 23 o escriure un correu electrònic a l'adreça formaciovapor@ajsabadell.cat

ImprimeixCorreu