&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Arriba la tardor carregada de propostes formatives a Cal Molins

Ja saps tot el que fem a Cal Molins? Vine a alguna de les nostres sessions informatives i et posarem al dia de tota la nostra oferta. La propera sessió informativa de caràcter general amb inscripció oberta és el 21 de novembre.

edifici cal molins

FORMACIÓ OCUPACIONAL

Si estàs a l'atur, a Cal Molins trobaràs moltes propostes formatives de Formació Ocupacional perquè milloris el teu perfil laboral durant els propers mesos: Venda on-line, Anglès per al comerç internacional, Gestió de recursos humans, Atenció sociosanitària en institucions, Programació web en l’entorn servidor, Gestió d’esdeveniments de màrqueting i comunicació... En aquest enllaç pots consultar l'oferta completa de cursos aprovada pel Servei d'Ocupació de Catalunya per al curs 2019-20. 

A més, aquest any estrenem nous Certificats de Professionalitat i tornem a oferir-te el d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Consulta les noves propostes de Formació Ocupacional.

PFI

Ja estan en marxa els nostres Programes de Formació i Inserció. Actualment estem cursant les especialitats de:

  • Auxiliar d'hoteleria i serveis de restauració 
  • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic
  • Auxiliar de pastisseria i forneria
PUNT ÒMNIA

T’agradaria dissenyar un objecte i poder-lo imprimir després en 3D? Amb el curs pràctic Introducció a la fabricació digital: impressió 3D que et proposem podràs fer realitat les teves creacions. A més, també t'oferim els següenst cursos:

  • Informàtica bàsica i iniciació a internet
  • Introducció a la fabricació digital
  • Eines web 2.0 i xarxes socials

Pots consultar la informació dels nous cursos i monogràfics presencials del Punt Òmnia a la seva pàgina web

CONTACTE

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32), trucar al 93 745 32 23 o escriure un correu electrònic a l'adreça formaciovapor@ajsabadell.cat

ImprimeixCorreu