&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Oberta la inscripció per al setè Fòrum de Tecnologies i Innovació

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) acollirà el proper 14 de novembre la setena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació. La inscripció és oberta. 

El seu objectiu és doble: promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i centres tecnològics i de recerca,  així com donar a conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic relacionats amb l’àmbit del fòrum.

En aquesta ocasió, el Fòrum se centrarà en robòtica i automatització aplicades a la indústria, com a element clau en la competitivitat de la indústria 4.0. Les persones interessades a participar ja poden formalitzar la seva  preinscripció adreçant un correu a sbdempresa@ajsabadell.cat a través del web https://foruminnova.sabadell.cat/.

La jornada es divideix en tres parts. En primer lloc, hi haurà una conferència per part de professionals especialitzats  en robòtica col·laborativa i les seves aplicacions a la indústria. Vicosystems, empresa sabadellenca referent en robòtica, durà a terme la conferència inicial. A continuació, un màxim de 15 participants tindran la possibilitat de presentar la seva activitat, servei, projecte o oferta de tecnologia  associada a l’àmbit del Fòrum davant els assistents. Per poder exposar en aquest denominat marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector, les persones interessades s’hi han d’inscriure prèviament. La selecció de presentacions es farà d'acord amb criteris tècnics i per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds presentades.

Després del marketplace i d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el brokerage. En aquest espai,  empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada, cal inscriure-s’hi també prèviament.  El brokerage parteix, per tant, d’una agenda de reunions concertada.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de Vicosystems i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Per a més informació es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa.

ImprimeixCorreu