&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: nous cursos de Formació Ocupacional al maig i juny

Si et trobes a l'atur i estàs buscant formació, pots informar-te sobre aquests nous cursos de Formació Ocupacional totalment subvencionats que s'imparteixen al CF Cal Molins i que començaran durant els propers mesos de maig i juny.

La finalitat de la Formació Ocupacional és millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral de les persones a través del perfeccionament de les seves competències professionals.

CURSOS AMB CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT

Els següents cursos començaran durant els propers mesos de maig i juny, són de llarga durada, inclouen pràctiques en empreses i, en cas de superar-los amb èxit, s'expedeix un certificat de professionalitat que acredita qui l'obté que és competent en aquella activitat laboral:

  • Manteniment de Sistemes elèctrics i electrònics de vehicles: de maig a octubre, en horari de matins (8:15-14:15 h), de dilluns a divendres. 530 hores. Certificat de Professionalitat de nivell 2. Per treballar en l’àmbit de la mecànica, reparar vehicles i saber com funcionen els sistemes elèctrics. Inclou pràctiques en empreses.
  • Operacions de muntatge d'instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis: de maig a octubre, en horaris de matins (9:30 - 14:30 h), de dilluns a divendres. 390 hores. Certificat de professionalitat de nivell 1. Per aprendre a realitzar operacions de muntatge i manteniment d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis i instal·lacions per a diversos usos. 
  • Operacions auxiliars de manteniment de carrosseries de vehicles: de juny a octubre, en horari de tardes (15:30 - 20:30 h),  de dilluns a divendres. 350 hores. Certificat de professionalitat de nivell 1. Per aprendre a realitzar operacions auxiliars de manteniment en l’àrea de la carrosseria de vehicles.
  • Activitats auxiliars de comerç: del 17 de juny a octubre, en horari de tardes (15:30-20:30 h), de dilluns a divendres. 310 hores. Certificat de Professionalitat de nivell 1. Per aprendre a realitzar activitats auxiliars de reposició i condicionament en el punt de venda i repartiment de proximitat en comerços.
CURSOS DE LLENGÜES

A banda dels cursos amb certificat de professionalitat, també s'iniciaran dos cursos d'idiomes:

  • Anglès (A1): de juny a juliol, en horari de tardes (15:30-19:30). 190 hores. Per formar-se i aprendre anglès en un nivell elemental. Possibilitat d'obtenir acreditació oficial A1 dins del Marc Comú Europeu de Referència per les Llengües (MCERL). 
  • Alemany (A1): de maig a juliol, en horari de tardes (15:30-19:30 h), de dilluns a divendres. 190 hores. Per formar l’alumnat en un nivell elemental de comprensió oral i escrita i en expressió i interacció orals i escrites. Possibilitat d'acreditar el nivell oficial d’A1 dins del Marc Comú Europeu de Referència per les Llengües (MCERL).
  • Anglès (B1): de juny a octubre, en horari de matins (9:30-13.30 h), de dilluns a divendres. 280 hores. Per capacitar l’alumnat per a utilitzar l’idioma tant a nivell escrit com parlat en diferents situacions quotidianes i registres.  Es requereix un coneixement previ de la llengua anglesa de nivell A2  Possibilitat d'obtenir acreditació oficial B1 dins del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

A més, entrats ja al juliol s'iniciarà un nou curs d'anglès: 

  • Anglès (A2): de juliol a octubre, en horari tardes (15:30-19:30 h). 190 hores. Per capacitar l'alumnat per a utilitzar l’idioma de manera senzilla però adequada i eficaç. Possibilitat d’acreditar el nivell oficial A2 dins del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL). 
INSCRIPCIÓ

La inscripció a tots aquests cursos d'àmbits diversos ja és oberta. Pots ampliar-ne la informació fent clic en aquest enllaç. També pots trucar al telèfon 93 745 32 23 o venir directament al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Pots consultar AQUÍ el detall de tota l'oferta formativa. 

ImprimeixCorreu