&

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA als cursos Iniciació a l'storyboard i Programació en Codesys

Dos nous cursos s'han incorporat a l'oferta de formació a distància Aula Mentor, Programació industrial amb Codesys i Iniciació a l'storyboard en produccions audiovisuals. El període de matriculació ja s'ha obert. 

Aquests cursos se sumen a l'oferta existent, amb més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos. Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta, flexible i a través de Internet adreçada a persones adultes (en situació d’atur o en actiu) que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. El centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formar-te a distància en qualsevol moment de l’any. 

Programacin industrial con Codesys

El curs va adreçat a persones que vulguin completar la seva formació en el camp de l'atomatització industrial. Té com a objectiu introduir-les en la programació de controladors programables industrials en llenguatges com Ladder, Grafcet i Text Estructurat, principalment. El termini de realització s'estima en dos mesos, tot i que dependrà finalment de les habilitats i destreses de l'alumne en matèria de programació. 

DÍPTIC DEL CURS

Iniciació a l'storyboard en produccions audiovisuals

Aquest curs està adreçat a a totes aquelles persones amb inquietuds cinematogràfiques i que ja tinguin certs coneixements de dibuix. Té com a objectiu fer aprendre les nocions bàsques de l'storyboard en la creació cinematogràfica. El temps mínim estimat per a la realització del curs és d'un mes. 

DÍPTIC DEL CURS

Inscripció

Aquests dos cursos són completament on-line i ofereixen flexibilitat horària, tutorització personalitzada i possibilitat d'acreditar-los oficialment amb la realització d'un examen que es tracta d'una prova presencial al Centre de Formació Cal Molins (C. dels Calders, 32, Sabadell). Per inscriure-s'hi, és necessari que ens feu arribar a l’adreça vaporllonch.sabadell@aulamentor.es la documentació que s'especifica a l'apartat 'Inscripció' del següent enllaç. La inscripció ja és oberta des de l'1 d'abril. 

ImprimeixCorreu