&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Vàlua busca participants en la Cursa de la Festa Major 2019 per bescanviar km per donatius

El Kilòmetre Solidari Vàlua és un projecte que combina esport i solidaritat per recaptar fons per a 9 projectes socials de la ciutat. La plataforma del Tercer Sector de Sabadell, Vàlua, impulsa aquesta iniciativa. 

La iniciativa impulsada per Vàlua es planteja com una oportunitat per treballar en xarxa per fer ciutat i de sensibilitzar per la igualtat d’oportunitats a través de la pràctica de l’esport. Per aquest motiu fa una crida a les persones que s’han plantejat córrer la Cursa Popular de la Festa Major 2019 el proper 8 de setembre. La plataforma pretén reunir a persones que corrin la cursa en nom de Vàlua, sota el lema “Mou-te amb Vàlua. Sabadell per la igualtat d’oportunitats”, i que intercanviïn els kilòmetres fets per donatius en benefici de diferents projectes socials.

Fins al 3 de juny hi ha obertes les inscripcions en el projecte Kilòmetre Solidari de Vàlua, per mitjà del web www.kilometresolidari.cat. D’altra banda, entre el 7 de juny i el 10 de juliol es podran recaptar donatius per finançar els diferents projectes d’entitats Vàlua a través del portal www.migranodearena.org.

Els diners recaptats s’empraran per finançar equitativament els projectes d’entitats Vàlua, que es poden consultar a www.kilometresolidari.cat.

Orígens Kilòmetre Solidari

El Kilòmetre Solidari Vàlua veu de l’experiència del Km Solidari de l’Associació Juvenil Esquitx, que en 5 edicions ha permès a l’entitat recaptar 20.000€ per a projectes propis gràcies a la col·laboració de 250 voluntaris i 15 patrocinadors.

La Plataforma Vàlua

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats del Tercer Sector Social de Sabadell, que treballen conjuntament pels drets, la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. Són organitzacions, generalment d’iniciativa privada i sense ànim de lucre, que treballem per la millora de la societat i que acompanyen i donen suport a les administracions públiques en el desenvolupament de noves polítiques socials, ambientals, de cooperació, educatives. El seu valor afegit és la capacitat de mobilitzar recursos i persones i de treballar en xarxa.

En formen part: Actuavallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma, Cipo sccl, Creu Roja, Fundació Atendis, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, SCAI, escola Xalest i Prelaboral Xalest amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell. Per a més informació sobre Vàlua es pot consultar el web www.valua.cat.

ImprimeixCorreu